StrikkeCafé med julerier - tirsdag den 5. december 2023

200,00 kr.

Tirsdag den 5. december 2023 kl 18:30-22:00

Workshoppen er lidt anderledes end normalt – vi skal nemlig strikke mine flettede julehjerte-design. Samtidig med at hygge, netværke med andre strikkere og ikke mindst få inspiration til strikket eller hæklet julepynt. Der er mulighed for at strikke / hækle andet end mine julehjerter

Har du spørgsmål til workshoppen så ring til mig (Mette) på 40604959 eller mail til info@heniusknitwear.com

Tid & Sted:
Tirsdag den 5. december 2023, klokken 18:30 hos Henius Knitwear, Store Torv 5, 3700 Rønne – Bornholm

Medbring selv:
Strikkepinde/ rundpinde 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4,0 mm

Krav:
Du skal kunne strikke ret og vrangmasker.

Max antal deltagere:
Max 12 personer - så er der tid til at lære, prøve, spørge og netværke.

Pris per person*:
200,00 DKK.
Prisen indeholder undervisning, garn og opskrift til 3 strikkede flettede julehjerter, cava, kaffe/te og julelækkerier (kage & slik & frugt)

*Bindende tilmelding.
Det er ikke muligt, at få pengene retur ved sygdom eller udeblivelse – men du er velkommen til at vidersælge/overdrage din billet til én anden og jeg bliver så glad, hvis du giver besked med navnet på den person der deltager i stedet for dig.

Ordrebekræftelsen og PDF, som du modtager på e-mail er din billet.

Bemærk, hvis workshoppen aflyses af mig (Henius Knitwear), får du refunderet det fulde beløb. Aflysning kan ske fx ved sygdom.

Butikken
Butikken vil være åben for dig fra kl 18:00. Det er absolut ikke et krav, at du køber i min butik - men du skal være så velkommen indenfor og se mit kreative værksted og butik. I butikken finder du alle de materialer, som jeg selv bruger i mine designs - og mere til.

Parkering - Bus
Gode parkeringsmuligheder i og omkring Store Torv. Bus næsten til døren.

Om Henius Knitwear
Mette er kvinden bag Henius Knitwear og designer strik primært til kvinder i alle aldre. Mette’s designstil er Rå Feminisme – fordi det er feminint strik med et touch af rå elegance. Spændende teknikker med lækre materialer. Udover at designe strik, driver Mette også butikken Henius Knitwear – her kan du finde alle de materialer, som Mette selv bruges i hendes design og meget mere. Du finder kun dét, som Mette selv kan li og kan stå inde for. Mette holder løbende workshops og undervisning.

Henius Knitwear
Store Torv 5 3700 Rønne
Mobil: +45 4060 4959
Mail: info@heniusknitwear
Instagram: @heniusknitwear

(C)2023 Henius Knitwear
CVR 40881360
Henius Knitwear, Store Torv 5, DK-3700 Rønne, Bornholm, Denmark.
Tel: +45 4060 4959, E-mail: info@heniusknitwear.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram