STRIKaton - mandag den 18. juli 2022

600,00 kr.

Mandag den 18. juli 2022 KL 09:45 til cirka 18:00

Her er én fantastisk mulighed for at lære nye strikketeknikker, bevæge dig cirka 16 km, nyde et stykke af den smukke Bornholmske natur, spise en lækker frokost med fx ny-røgede sild, få ny inspiration og ikke mindst netværke med andre passionerede strikkere.

Har du spørgsmål til workshoppen så ring til mig (Mette) på 40604959 eller mail til info@heniusknitwear.com

Tid & Sted:
Mandag den 18. juli 2022, klokken 09:45-18:00 med start hos Henius Knitwear, Almegårdsvej 1, 3700 Rønne - Bornholm

Workshop STRIKaton
Dette er den ultimative workshop, hvor vi starter ved min butik i udkanten af Rønne og går langs Kyststien til Hasle Røgeri – og retur. Turen er ca 16 km i let terræn. Der vil være 3 workshop-stop på turen til Hasle, frokost på Hasle Røgeri (frokost er ikke inkluderet i prisen), 3 strikkestop på turen tilbage – og der vil være mulighed for at bade i Østersøen undervejs.

Hvert strikkestop varer cirka 30 minutter og her vil du ved hvert stop lære en ny strikketeknik blandt andet:

Strik med perler, lækre kanter (kurveflet, sildeben, halve sildeben, strikkede perler, I-cord som opslag, I-cord som aflukning, I-cord med drejede ribkanter), effekter og broderi på dit strik.

Du får beskrivelse med hjem af de enkelte teknikker.

Kyststien fra Rønne til Hasle
Turen er smuk og du går ad en skovsti, langs den skønne sandstrand. Det er en strækning, der ofte er overset og det er ikke her, du møder mange turister. Vi starter ved min butik i udkanten af Rønne og undervejs til Hasle Røgeri kommer du forbi Blykobbe A, Sorthat-Muleby, Pyritsøen, det lille fiskerleje Levka, Kultippen inden vi når frem i perfekt tid til en skøn frokost på Hasle Røgeri (frokost er ikke inkluderet i prisen). Undervejs har vi tre strikkestops og der er rig mulighed for at nyde udsigten, hygge og være sammen om vores fælles passion.

Frokosten spises på Hasle Røgeri og hvis der ikke er plads ved bordene, spiser vi på vores medbragte picnictæpper.

Turen tilbage har ligeledes tre strikkestops. Undervejs vil du have mulighed for at få en hurtig dukkert, på den fine sandstrand, inden vi slutter ved butikken.

Jeg fortæller lidt om de enkelte steder og små anekdoter. Terrænet er let til middel og der er generelt ingen stejle stigninger eller svære forhindringer. Hvis du er højdeskræk, kan du sagtens være med.

Krav: 
Du skal kunne strikke ret og vrangmasker.
Du skal kunne gå 16 km i let. Terræn - vi går på skovstier og langs stranden.

Max antal deltagere på denne workshop: 
Workshoppen er for max 12 personer - så er der tid til at lære, prøve, spørge og netværke.

Pris per person*: 
600,00 DKK.
Prisen indeholder undervisning & print med teknikker og der stilles diverse materialer til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe materialer selv. Dog skal du have dine egene strikkepinde med. Bemærk, at frokost & drikkevarer på Hasle Røgeri indgår ikke i prisen. Frokost afregnes selv.

*Bindende tilmelding.
100% refundering ved afmelding senest 3 dage før workshopdagen.
75% refundering ved afmelding senest 2 dage før workshopdagen.
50% refundering ved afmelding senest 1 dag før workshopdagen.
Ingen refundering ved afmelding eller No Show samme dag. som workshop.

Bemærk, hvis workshoppen aflyses af mig (Henius Knitwear), får du refunderet det fulde beløb. Aflysning kan ske fx ved sygdom eller hvis vejret er for dårligt til turen.

STRIKaton gennemføres ved min 4 deltagere.

Parkering - Bus
Gode parkeringsmuligheder ved butikken. Bus 1 og 2 stopper ved Haslevej/Almegårdsvej (Stop Kasernen) kun ca 100 meter fra butikken.

Praktisk information
Du får program sendt direkte på din mail-adresse efter køb. Det er vigtigt, at du læser programmet inden, således at du er 100% klædt på til en sjov og anderledes workshop i den Bornholmske natur.

 

(C)2023 Henius Knitwear
CVR 40881360
Henius Knitwear, Store Torv 5, DK-3700 Rønne, Bornholm, Denmark.
Tel: +45 4060 4959, E-mail: info@heniusknitwear.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram