Workshops & HåndarbejdsCaféer

Jeg holder forskellige workshops og håndarbejdscaféer året rundt med forskellige temaer. 

Workshops
For at du kan få mest muligt ud af mine workshops, er det for det meste mindre hold. På mine workshops viser jeg dig hvordan du gør, så du kommer rigtigt i gang - og der er tid til spørgmål og opfølgning. Du får altid beskrivelser og vejledninger med hjem på print.

Håndarbejds Café
Kom og få inspiration til nye projekter, arbejde videre på dine igangværende projekter og få en hyggelig aften sammen med andre. Her er plads til alle, det er ikke vigtigt om du har strikket/hæklet/broderet i mange år eller er nybegynder – alle er velkomne.
Håndarbejds Caféen er ikke en workshop / kursus. Du medbringer selv dit eget projekt – eller jeg hjælper dig gerne i gang med et nyt, når du kommer. Det vil være muligt at handle i butikken – men det er ikke et krav.

Har du spørgsmål til workshops eller håndarbejdscafé så ring til mig på 40604959 eller mail til info@heniusknitwear.com

Savner du en workshop med et specifikt emne eller ønsker du at booke mig til en workshop, må du endelig kontakte mig og høre mere om mulighederne. 

Jeg glæder mig til at møde dig!
Mette Henius

Webshop

(C)2023 Henius Knitwear
CVR 40881360
Henius Knitwear, Store Torv 5, DK-3700 Rønne, Bornholm, Denmark.
Tel: +45 4060 4959, E-mail: info@heniusknitwear.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram