Håndarbejds Café - tirsdag den 27. februar 2024

80,00 kr.

Tirsdag den 27. februar 2024 kl 18:30-22:00

Kom og få inspiration til nye projekter, arbejde videre på dine igangværende projekter og få en hyggelig aften sammen med andre. Her er plads til alle, det er ikke vigtigt om du har strikket/hæklet/broderet i mange år eller er nybegynder – alle er velkomne.

Håndarbejds Caféen er ikke en workshop / kursus. Du medbringer selv dit eget projekt – eller jeg hjælper dig gerne i gang med et nyt, når du kommer. Det vil være muligt at handle i butikken – men det er ikke et krav.

Har du spørgsmål til workshoppen så ring til mig (Mette) på 40604959 eller mail til info@heniusknitwear.com

Tid & Sted:
Tirsdag den 27. februar 2024, klokken 18:30 hos Henius Knitwear, Store Torv 5, 3700 Rønne – Bornholm

Medbring selv:
Hvad du er i gang med – strikke-, hækle- eller broderiprojekt

Max antal deltagere:
Max 12 personer - så er der tid til at lære, prøve, spørge og netværke.

Pris per person*:
80,00 DKK.
Jeg servere te/kaffe & kage/frugt/slik

*Bindende tilmelding.
Det er ikke muligt, at få pengene retur ved sygdom eller udeblivelse – men du er velkommen til at vidersælge/overdrage din billet til én anden og jeg bliver så glad, hvis du giver besked med navnet på den person der deltager i stedet for dig.

Ordrebekræftelsen og denne PDF er din billet.

Bemærk, hvis Håndarbejds Caféen aflyses af mig (Henius Knitwear), får du refunderet det fulde beløb. Aflysning kan ske fx ved sygdom.

Butikken
Butikken vil være åben for dig fra kl 18:00. Det er absolut ikke et krav, at du køber i min butik - men du skal være så velkommen indenfor og se mit kreative værksted og butik. I butikken finder du alle de materialer, som jeg selv bruger i mine designs - og mere til.

Parkering - Bus
Gode parkeringsmuligheder i og omkring Store Torv. Bus næsten til døren.

Om Henius Knitwear
Mette er kvinden bag Henius Knitwear og designer strik primært til kvinder i alle aldre. Mette’s designstil er Rå Feminisme – fordi det er feminint strik med et touch af rå elegance. Spændende teknikker med lækre materialer. Udover at designe strik, driver Mette også butikken Henius Knitwear – her kan du finde alle de materialer, som Mette selv bruges i hendes design og meget mere. Du finder kun dét, som Mette selv kan li og kan stå inde for. Mette holder løbende workshops og undervisning.

Henius Knitwear
Store Torv 5 3700 Rønne

Mobil: +45 4060 4959
Mail: info@heniusknitwear
Instagram: @heniusknitwear

(C)2023 Henius Knitwear
CVR 40881360
Henius Knitwear, Store Torv 5, DK-3700 Rønne, Bornholm, Denmark.
Tel: +45 4060 4959, E-mail: info@heniusknitwear.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram